RELAX, ADEM EN LAAT JE STRESS VERDWIJNEN

Yin yoga in combinatie met de BackMitra: De BackMitra is een effectief hulpmiddel bij het verbeteren van je lichaamshouding en het sterker maken van je rug. Het is een schuimrubber strip. Erop liggen of terwijl je bepaalde oefeningen doet.

De BackMitra helpt: Bij het loslaten van spanning, stijfheid en opgestapelde vermoeidheid. Leren ontspannen in het schoudergebied waar veel informatie (zoals stress) wordt opgeslagen. Je lichaamshouding verbeteren vanuit je wervelkolom hierdoor ontstaat er meer energie. Bij het verlichten en voorkomen van pijn in nek, schouders & heupgordel door het herstellen van de mobiliteit en stand van je lichaamshouding. Ondersteuning bij o.a. frozen shoulder en RSI-klachten, en RMD (Repetitive Motion Disorder)

In deze workshop leer je hoe de BackMitra jouw houding kan verbeteren, ruimte kan geven op die momenten dat je dat nodig hebt. Om indien mogelijk thuis verder te gaan met het liggen en oefenen op de BackMitra. Zodat jouw resultaat op kortere termijn meer voelbaar en merkbaar is.

Mocht je interesse hebben om een BackMitra aan te schaffen dan is dat ook mogelijk. Kosten € 29,95 Bestellen kan via onderstaand telefoon nummer. Vrijdagavond; 13 september, 11 oktober, 15 november & 13 december Beginnen om 19:30 uur tot 21:00 uur, de deur is open vanaf 19:15 uur. Aanmelden of vragen kan via : 06-48085996 (bellen of appen) Kosten zijn € 15,= per deelnemer (contant te betalen) Graag tot dan, zonnige groet Renate